به گزارش مشرق به نقل از آتي، تعدادي از قربانيان اين کلاهبردار ميگويند که وي پس از شناسايي طعمهها، به صورت تلفني با آنها ارتباط برقرار و خود را نماينده يکي از سازمانهاي دولتي معرفي و بسته به نوع فعاليت اقتصادي طمعه اش، سفارش خريد کالا به مقدار زياد مي دهد.
قربانيان اين کلاهبردار حرفهاي مي افزايند: او از طعمه خود ميخواهد براي انتقال وجه کالاي مورد سفارش شماره کارت بانکي خود را به او اعلام کند و با جلب اعتماد قرباني خود از او ميخواهد براي اينکه بتواند به صورت الکترونيکي و سريع پول فروشنده را به حسابش انتقال دهد، به يکي از خودپردازهاي بانکي مراجعه و پس از وارد کردن کارت، درخواست عمليات انتقال وجه ميکند.
در ادامه اظهارات اين افراد آمده است: وي سپس با بيان اينکه موفقيت در اجراي عمليات انتقال وجه به حساب فروشنده، مستلزم ورود رمز است از قرباني مي خواهد عدد رمزي که مي گويد وارد کند. اين عدد رمز همان مبلغي است که اين کلاهبردار به دست خود قرباني از حساب او به حساب خود انتقال مي دهد.
اين فرد تا کنون با اين روش از چندين نفر و از هر يک ميليونها تومان کلاهبرداري کرده است که تا بحال چهار نفر آنان به مراجع قضايي شکايت کرده اند.
اين کلاهبردار همچنان به کار خود ادامه مي دهد و هنوز دستگير نشده است.
فردي با شناسايي و تماس با افرادي که فعاليت اقتصادي دارند به روشي جديد از آنها کلاهبرداري ميليوني مي کند.